SUMMER

Nu är det såhär att min uppdatering suger, men hallå, det är sommar? Jag lever livet och det får ni räkna med!


Gash...!

MAN BETER SIG INTE SÅ MOT FOLK!


Two Random Flowers



Är hemma från Kolmården nu, berättar mer senare. Här får ni två bilder jag tog för några veckor sen, vad tycker ni? Svartvit eller färg?

Kolmården

Snart bär det av mot kolmården, kommer inte blogga förren på torsdag eftersom vi ska tälta på en camping i tre dagar. Ha det bra så länge. KISSES!

12 JULI

Godmorgon på er alla!

Som ni har märkt har det inte blivit någon bloggning, de beror på att jag har varit ute på mitt landställe, ute i Waxholm, och där har vi inget internet.. det har i alla fall varit riktigt härligt väder! Hoppas hela sommaren blir lika bra. Här är en minibildbomb i alla fall! :-)





Gårdagen / 2


Igår hade jag på mig en jumpsuit från H&M, en jacka från Gina T, Boots från Scorett, Väska från KappAhl och solisar från Lindex. Like it or not?

Gårdagen / 1

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott?

Hela dagen igår tillbringades med mami inne i stan. Det var jättemysigt!
Först kollade vi runt i massa affärer, sen gick vi till Subway och åt. Så himla gott, älskar Subway! Sen började vi gå mot Gamla Stan, för vi skulle gå på spöööökvandring. Till en början, om jag ska vara ärlig, trodde jag att det skulle bli ganska tråkigt, men det blev det inte. Det var väldigt spännande faktiskt. Guiden som vi hade var väldigt duktig och var rolig att lyssna på! Han berättade om massmord, pesten, blodbad och annat hemskt, vi besökte även Finska Kyrkan (som jag är döpt i!) och då berättade han om Gamla Stan's minsta staty. Den gav tur om man gav något personligt till den, eller om man klappade den på huvudet, så det gjorde jag!

Kan säga att det var perfekt väder och en väldigt mysig dag, tack mamma för det! ♥


NEMO



Nu blir det två grattisinlägg i rad men det är faktiskt så att min fågel Nemo blir 5 år idag! Tänk att jag bara var tio år när vi skaffade honom! Det är länge sen! I alla fall, puss på dig birdie ♥

MEN HUR KUNDE JAG GLÖMMA?!?!?!

SNYGGASTE SYLVESTER STALLONE fyller ju år idag! 64 år blir han, en riktig hottie var han när han gjorde Rockyfilmerna! Ni tycker säkert jag är helt crazy för att jag tycker det men, haha, alla har olika smak, som tur är!


OUTFIT / 6 juli


Dagens: Linne BikBok, Shorts BikBok, Jacka Gina Tricot (NY!), Skor Have2Have, Väska Accent & Klocka C.O (NY!)


Tjeena bloggen!
Gissa om jag har ont i fötterna? Har gått sen klockan 1 till nu med dem plus att skorna jag har haft är lite förstora så de skaver varje gång man trampar, typ. I alla fall, dagen började med att jag, min familj och my beautiful friend Leyla åkte till Täby C. Vi kollade på present till min mamma och vi åt på McDonald's och såg 'Shawty looking good,' haha :-D
Sen när min familj hade åkt stannade jag och Leyla i Täby och gjorde ingenting. Sen tog vi tåget till Bällsta för att möta upp Luay, sen gick vi till centrum och satt på biblioteket, haha.

Har i alla fall precis kommit hem, träffade några babbar med Leyla och vi gjorde ingenting heller, haha, man gör ingenting om man bor i Vallentuna. Går runt och snackar typ ;-P

Dagen har varit bra och hoppas det blir lika bra i morgon, för då ska mamma och jag in till gamla stan och gå på spökvandring, det ska bli spännande!

Hörs i morgon! Och btw, visar bättre bilder på de nya sakerna någon gång! Puss från eran Jstyle

TÄBY C / SHOP.

Godmorgon alla!

Idag ska jag åka med min familj, och Leyla till Täby C för att köpa presenter till min mamma som fyller år snart! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, bloggar mer senare! Puss.

6 JULI

Hej bloggen!

Har ju tillbringat min helg på landstället ute i Waxholm, förutom att jag bränt sönder mig, och fått värsta randen har vi satt i våran båt! Längtar tills vi ska ut och åka med den nästa gång vi åket dit! I alla fall.. dagen har varit super, har varit med mina vänner lite överallt, kvarnis, åkt moppe, hemma hos Queen L och haft det chill.
Sen när jag kom hem hade mina två yngstra systrar lagat mat, förrätt, huvudrätt och efterätt. De var jättegulliga!
Har inga bilder från dagen eftersom min kamera var urladdad, men i morgon blir det bilder! PEACEEEE


Until the end


Just a picture on my sis

Jag älskar såna här bilder! När man liksom inte ser vem det är. Det blir en helt annan syn på bilden. Eller vad tycker ni?

Love is Hard.


2 JULI

Godförmiddag gottfolk!

Idag ska jag dra till Kvarnbadet, med mina fina vänner! Efter det drar jag till mitt landställe ute på Waxholm. Vill egentligen inte för att det ska bli sjukt bra väder i helgen och jag vill tillbringa den tiden med kompisar, men jag hinner ju, har nästan två månader kvar av sommarlovet ju!

Mer bloggning under dagen, caiiooo

En STOOR fet bildbomb.

HEJHEJHEJ! Det var länge sen, eller hur?

Hela förra veckan var jag i Mellbystrand med min familj och släkt, det ligger nära bland annat Halmstad och Laholm. Vi bodde i en mysig villa som ligger nära en skitfin strand, (ni har en bild där nere på huset.) Vi firade midsommar, besökte Halmstads Äventyrsland och jag solade en massa för vi hade jättefint väder hela veckan!

Det känns just nu som att det finns massor att berätta och jag har tusenmiljarderhundra bilder typ. Men nu kommer jag i alla fall blogga från nu, om ni förstår, inte ta upp gammalt.

Här kommer i alla fall bildbomb från förra veckans vistelse i Mellbystrand!










RSS 2.0