7 hours from home

Hejhejhej! Det var längesen!

Om ni undrar om jag är död, så nej, det är jag inte. Jag är sju timmar hemifrån bara! Jag sitter i Mellnystrand, om det är någon som vet vart det ligger. Det ligger i alla fall nära Halmstad. Jag och min släkt bor i en mysig villa här, den här veckan och hitentills har det varit bra stämning och väder :-)

I alla fall, har ju inte bloggat sen i.... ja, det var många dagar sen i alla fall, och om det är någon som undrar varför ska jag förklara frestelserna för att inte sitta vid datorn och blogga: KOMPISAR, SOL, GLASS & SOMMAR. Det räcker väl som förklaring ;-)

I alla fall, jag kommer att ha en bloggpaus tills på måndag, då kommer jag hem, man kan varken ladda upp bilder och knappt skriva med det här bredbandet vi har.

-Men vi hörs om några dagar, peaceee :-D

SINAAAA ;-)

Läs killens blogg, hans mål är att bli större än Kissie :D

http://karlektillmaat.blogg.se/
Sina ArfaieSina ArfaieSina Arfaie

NNNNNNNNNEWWWWWWWWNya skor från SCORETT, ett par gråa och ett par svarta, jättefina är dem, köpte två par för det var halva priset :-)

SoLIdag har det bra vädret äntligen kommit tillbaka, det har varit skönt hela dagen fram till klockan fyra ungefär, då blev det ganska kyligt. Har i alla fall tillbringat min dag på kvarnbadet med vännerna :-)

Just Two Pictures From Yesterday
Två bilder från igår, ser ni hur fint jag försökte klippa ut mitt och Dianas ben på andra bilder, det gick på 2 minuter, och det blev såååå lyckat :-D


23:09

Ska snart gå och lägga mig, men ska slänga in ett snabbt inlägg först.

Idag har tillbringats med mina fina vänner igen, vi var på så kallade kvarnis, ett utomhusbad, men det var inga där typ eftersom det är molnigt ute. Jag och Leyla badade med kläderna på, nää va busiga vi är.. (synd att vi inte fick bild på det). Sen gick vi och grillade och jag fick massa söta pussar från en söt person. Och nu luktar jag som honom också, haha. Inga bilder, lite synd. Men jag måste fixa min kamera.

Pussar och godnatt från mig, JennieStyle ♥


PIC's


Gårdagens bilder, från www.stefhunny.blogg.se

Godmorgon på er!
Jag har ingen kamera för tillfället, för den är hemma hos en av mina kompisar, därför ingen blogg. Ni vet, det blir inte kul att läsa utan bilder. Det tycker inte jag i alla fall! Men jag ska hämta kameran idag, sen blir allt som vanligt igen!

I alla fall, gårdagens kväll tillbringades med fina vänner, vi gick bara runt i Vallentuna centrum (typ) hela kvällen, men lika trevligt ändå ♥

PEACE OUT ☮
Nu drar jag till skolan, peace out! ☮

SKOLAN IS OVEEEEER!

Godmorgongodmorgongodmorgon! :-D

Är superglad idag eftersom det är skolavslutning! Ska vara i skolan klockan tio, alltså ganska lång tid kvar. När vi väl är där ska vi lyssna på någon konsert, fika och sen få betygen! Jag är inte nervös för betygen, mest spänd. Efter som jag har höjt mig i 6 ämnen! :-D

När jag kommer hem sen igen (om jag gör det), kanske jag hinner lägga in en dagens outfit, men det är inte säkert, för jag ska på en fest efter, fast det är på kvällen. Men jag tar nog och hittar på något med nån kompis. Krångligt det blev...

Men nu ska jag taggish, byeee


10-06-10

Hej på er!

Hela min dag har varit trött, trött, trött.
Har frisknat till mera så jag gick till skolan idag, sista dagen innan skolavslutningen!
I alla fall, har varit typ helt borta hela dagen, det kan bero på att jag inte ätit eftersom jag varit sjuk, men jag brukar inte vara så borta. Sen efter skolan åkte jag och jobbade i Stinsen och det var jag verkligen inte sugen på. Menmen, vad som helst för pengar you know ;-)

Bloggar mer i morgon, skriver på fel tangenter hela tiden (?)

A little bit better!Godmorgon på er!

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjort de två senaste dagarna! Igår orkade jag inte blogga, hade 39graders feber och världens magont. Jaha, annars då? Det finns ju inte så mycket att berätta när man legat hemma den här veckan.. men om två dagar är det skolavslutning. Två dagar? TVÅ DAGAR! Shit va tiden går fort, undra hur snabbt det går när man är 50 år? Haha.

Om ni är snälla läsare, rösta på mig, please: http://kandy.se/2010/june/testomrostning.html


me me meGlöm inte att rösta:
http://kandy.se/2010/june/testomrostning.html#comment

Jag kom vidare! :-D

Godmorgon på er allesammans! :-)

Är hemma från skolan idag, vaknade med världens hals-och-magont, inte kul alls!

Men när jag gick in på bloggen i morse, så tror jag att jag blev liiite friskare faktiskt, jag har nämnligen kommit med i fototävling med temat vardagsvackert. Om man vinner, vinner man Photoshop Elements 8 och eftersom jag inte har något redigeringprogram (förutom picasa) så skulle det vara grymt kul om ni röstade på mig!


GÅ IN OCH RÖSTA HÄR ÄR NI SUPER, JAG ÄR NUMMER FEM!:
http://kandy.se/2010/june/testomrostning.html#comment


I ♥ my friends


Here's some pic's from yesterday..

Hela kvällen igår tillbringades med mina underbara vänner! ♥
Vi grillade, satt och pratade och hade det mysigt vid Vallentunasjön. Och för en gångs skull var vi inte stressade!


YESTERDAY pic's


RSS 2.0