Tävlingsbidrag!



Jag är med och tävlar hos www.kandy.se om Photoshop Elements 8.0 med bilden ovan. Temat är vardasvackert, och mat är ju vardagsvackert! (tycker jag!)

Var med du okcså, direktlänk: http://kandy.se/2010/may/vinn-photoshop-elements-8.html

ESC

Som många andra pratar om, så måste jag också prata lite om det. Jag pratar så klart om Eurovision Song Contest! Jag tycker personligen att det var en ganska dålig låt som vann, men inte den sämsta, eftersom Sverige inte var med (fast det var inte så konstigt, låten sööög!) hejade jag på Israel och Frankrike!

Vem hejade ni på?


Marabou


Servitris

God morgon alla!

Ni märkte säkert att det inte blev någon update igår, men det var för att först var jag i skolan, sen skulle jag direkt till Nova med min underbara kompis Leyla, för vi ska vara servitriser på 9:ornas bal idag. Vi kom hem ganska sent för att vi behövde förbereda allting, och det kommer inte bli mer blogg idag än det här, ska stanna där tills 12 / 1 på natten.

Men ni får ha det så bra så ses vi i morgon! Pussar


"Måla om bilder i CS5"





Jag har försökt att göra om två bilder till en målning i nya Photoshop CS5. Det gick sådär, jag gjorde dem på cirka 5 minuter, men det var bara för att pröva. Vad tycker ni? Blev det häftigt?

3some



Hehe, det blev en väldigt stor bild nu, men då kan ni ju påpeka alla fel i bilden, haha.

Kort Dag



Idag var det en väldigt kort skoldag, började klockan 11 och slutade klockan 1, det var jätteskönt!
Det är sådär halvbra väder idag, solen är framme, men det är lite moln och det blåser kallt, men det blir nog bättre får man hoppas! Hade tänkt att slänga in lite bilder random pics snart. ciaoooo

Jumpsuite



Här är min nya jumpsuite från BikBok! Vad tycker ni? Jag tog den i storlek M för att få en over-sizekänsla, men jag vet inte om jag ska byta mot en S.. 149 kronor gick den i alla fall på, bra pris!

TÄBY C

God Kväll på er gottfolk!

Har först varit i skolan och sedan bar det av till Täby C för att skaffa sommarjobb, och kanske hitta något fint! :-)
Fick både och faktiskt! Sommarjobb på underklädesbutiken CHANGE och en jumpsuite från BikBok, kan visa den någon dag, om ni vill förstås :-)

I morgon har vi friluftsdag i skolan, vilket betyder att man får välja bland olika aktiviteter, jag valde bada och spela tennis, hehe, hoppas det blir kul, men det kommer det nog inte bli..

Hörs senare! caio

Dagens.



Tröja från BikBok, väska från accent, skor från scorett och solisar från lindex (nya!)

NU KOMMER DET MASSOR AV BILDER





Bara massa bilder från mitt landställe som ligger ute  i Waxholm :-)
Vad tycker ni? Visst ser det härligt ut? Den sista bilden blev jag faktiskt riktigt nöjd med! :-)

BARA MASSA BILDER

HEJHEJHEJ PÅ ER!

Det var några dagar sen jag bloggade, men jag har haft fullt upp hela helgen som jag tror jag skrev i ett tidigare inlägg! :-) Det kommer snart massor av bilder och en outfit! håll ut..

Summertime



Hej på er!

Det är riiiiiktigt varmt ute, 25+ och det har varit det hela veckan, hoppas verkligen på en bra sommar så man kan göra allt kul som man vill göra!
Ska i alla fall till mitt landställe i Waxholm snart och vara där tills i morgon, vi har inget internet där så det blir ingen blogg tills på lördag kväll / söndag. Men jag hoppas ni kommenterar ändå, hihi.

-HA DET SÅ BRA GOTTFOLK! MASSOR AV VARMA PUSSAR!

21 Maj

Godmorgon på er!

Igår tog jag mitt första dopp i våran pool, det tog en kvart för mig att doppa hela mig, och då RAMLADE jag i också, haha. Börjar i alla fall klockan 9.10 idag, men jag är redan färdig, kunde inte somna om nu på morgonen så jag gick upp i stället, men det är skönt, då blir det ingen stress!

Här får ni en väldigt stor närbild, på hur jag ser ut idag!


tröja från gina, shorts från bikbok och skor från skopunkten

Blommor


THE DAY




body från bikbok, shorts från bikbok, väska från accent, halsband från kappahl och skor från have2have

Jag kan säga er en sak, det har varit underbart väder här i stockholm, igen! :-D
Min första outfit på den här bloggen, vad tycker ni om den?
Har i alla fall precis kommit hem från skolan, och ska nu försöka hoppa i våran pool, vet inte om det kommer gå så bra eftersom jag är badkrukornas badkruka, hehe, men jag ska prova! ;-)

Önska mig lycka till!

Den ********* skolan

Då har man äntligen kommit hem från den underbara skolan. Jag har varit riktigt trött idag, det måste vara något med vädret som gör mig väldigt utmattad. Annars går det väldigt bra i mitt liv just nu. Skolan går faktiskt jättebra, mycket bättre än förra terminen! Så det är jag väldigt glad över :-D

Nu ska jag dra ut i den underbara solen en stund! xoxo


SKOLA

Nu drar jag iväg till skolan, vi hörs senare idag guys, puss


MIDDAG/BILDER




Hej igen!

Har precis kommit hem från en middag i min syrras skola, de hade avslutningslunch eftersom de slutar sexan och måste börja i en ny skola till hösten! Tog de här två bilderna spontant, skogen dit och blommorna hem. Ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket nu, så hörs vi i morgon. PUSS!

Badväder (för de minsta!)

Hej på er!

Har nu tagit igenom mig en hel skoldag, okey, det gör jag ju varje vardag men det var i alla fall en väldigt skön skoldag. Vi hade brytdag, vilket betyder att man ska hinna i kapp alla ämnen, så man får gå till vilken lärare man vill. Hade ingenting missat, så det var väl inte så jättekul för mig, hehe.

För övrigt så har det varit jättebra väder idag, det stog att det skulle regna, men icke-sa-Nicke, det har varit ca 20 grader i skuggan i princip hela dagen, jätteskönt! :-)

Men två av mina systrar (har tre systrar, jag är äldst) är helt galna, vi satte upp våran stora pool igår, och vi fyller den med ganska så kallt vatten så att den värmer upp sig själv. Men i alla fall så badar de redan, när det är cirka 15 grader (på sin höjd!) i vattnet! De är inga badkrukor kan jag säga, hehe!
See you taler, alligator!



Sweet Dreams

Med den här bilden säger jag godnatt till er läsare (och bloggen såklart) i morgon är det skolan som gäller och då mera uppdatering på eftermiddagen. SWEET DREAMS TO ALL OF YOU!

Bild från Mallorca för exakt 1 år sen, vädret såg väl inte helt fel ut? Men jag ska inte klaga! Längtar mest tillbaka till hotellfrukosten, haha! Det är det bästa som finns! Någon som håller med mig? :-)

Canon Powershot G9



Fick en kommentar från en tjej som hette Sonja, (ett jättefint namn förresten), hon ville att jag skulle visa vilken kamera jag fotar med. Så jag hade tänkt att svara på det i det här inlägget!

Jag fotar med min älskade vän Canon Powershot G9! Kameran säljs inte längre på grund av uppdateringar (G10 & G11) men när jag fick den av min morfar år 2008 kostade den ca 5500 kronor. Jag har också en blixt, Canon Speedlite 430EX II, som ger jättefint ljus till mina bilder. Blixten fick jag 2009 och kostar ca 3000 kronor.

Den är grym på närbilder, närmare 1 cm (!) kan vara ifrån motivet, och man får en stark och bra bild! ISO på kameran går upp till 1600, men det finns även ett "special-program" där man kan komma upp till ISO 3200! Bruset visar sig ganska tydligt vid ISO 800, men det är kontrollerat till ISO 400. Annars kan jag bara säga att den är grymt bra för att vara en avancerad kompaktkamera!


Alla bilderna är klickbara! Ingen av bilderna är redigerade!


HOT AND NOT COLD

Det är varmt, jävligt varmt!!!

Vi har just satt upp våran stooora pool, men den kommer inte bli klar idag eftersom vi måste fylla massa vatten i den. I alla fall har jag lust att hoppa in i bilden som jag lägger in. Om ni inte ser vad det är (?) så är det en strand, med vatten så klart, hehe. Puss så länge!


Sorterar

Hejsan på er!

Sitter och sorterar massa bilder på min hårddisk, önskar att jag inte fotade lika mycket ibland eftersom det blir så mycket att sortera, haha.
I alla fall.. idag har jag studiedag, vilket betyder att jag är ledig från skolan! Riktigt skönt, ska gå ut och sätta mig i solen när jag sorterat klart mina bilder. Jätteskönt!


Någon random bild jag tog i lördags


PIGGELIN



Har precis ätit den godaste (och billigaste?) glassen som finns, nämligen piggelin. Det är något med den glassen, man kan ju äta hur många som helst! Gott-gotti-gott-gott, så säger alltid morfar, haha.

RIDARIDARANKA



Hej på er!

Idag har jag, med min familj varit och kollat på när min syster Lina ridit på islandshästar. Hon var jätteduktig! Tog en massa bilder, mest på Lina dårå, men här har ni några i alla fall!
Det är riktigt underbart väder idag igen, här i Stockholm, har ni också det? Jag hoppas ni har det i alla fall!

Vi hörs senare, puss!


Hassel



Idag har vi firat min syster Fanny med släkten hela dagen för att hon har fyllt 7 år (gud vad tiden går snabbt!), så jag är helt slut just nu! Vi hade i alla fall riktigt tur med vädret, första shorts-dagen! 20 grader var det i skuggan, och man kan knappt tro det, men det var 35 grader i solen, underbart!

Bilden föreställer min kanin Hassel ute i gräset idag :-)

JennieStyle

Jaha, då har man börjat blogga på en ny blogg, eller på en ny bloggportal i alla fall, fast med samma namn, alltså JennieStyle. Jag hoppas ni kommer att trivas! ciao ☮

RSS 2.0